Individuele begeleiding

Als begeleider kom ik snel tot de kern. Ik houd van duidelijkheid en zeg waar het op staat. Mijn ondersteuning duurt niet langer dan nodig. Samen spreken we concrete doelen af. 
Om individuele begeleiding te kunnen krijgen moet je naar de gemeente van je woonplaats voor een indicatie.

Coaching

Ik heb jarenlange ervaring in het omgaan met mensen die moeilijk verstaanbaar gedrag vertonen. Je kunt mij als coach inzetten als jij ook veel in contact bent met deze doelgroep en soms vastloopt in gesprekken. Ik denk bijvoorbeeld aan consulenten bij een gemeente.  

Onderwijs

Loop je vast op school of werk je met studenten die hier tegenaan lopen? Ik kan ondersteunen bij het voorkomen van uitval op school.
Samen kunnen we onderzoeken wat nodig is om weer met plezier naar school te gaan en een diploma te halen.
Daarnaast kan ik ouders of docenten ondersteunen of adviseren hoe om te gaan met een leerling die niet meer gemotiveerd is voor school of niet meer weet wat te doen.

Bemoeizorg

Bij bemoeizorg is het essentieel om meteen in contact te zijn met iemand. Er is vaak maar één kans om dit contact aan te gaan.
Ik heb veel ervaring in dit onderdeel van begeleiding. In de praktijk is gebleken dat ik goed ben in het contact maken met mensen die moeilijk benaderbaar of aanspreekbaar zijn. Hierbij werk ik altijd samen met bijvoorbeeld politie en de woningcorporatie.